Optredens

Jaarlijks verzorgt Het Kleine Holte Koor een of meerdere concerten.
Eens in de twee รก drie jaar pakken we uit met iets groots.

Wellicht herinnert u zich 'Misa Criolla' in 2011, het concert 'Noorderlicht' in 2014 en ons prachtige muziektheaterstuk: 'Mondriaan in Stijl' in 2017. We gaan ons nu richten op het concert in Hummelo op 9 juni en de Christmas Carols in nov./dec. 2019.

Kunstroute Hummelo

Op zondag 09 juni 2019

Op 1e pinksterdag zingen we tijdens de Kunstroute van Hummelo.

Meer over: Kunstroute Hummelo

Concert in "zakformaat"

Op zondag 11 november 2018

Het Kleine Holte Koor zingt muziek uit verschillende Europese landen op een bijzondere locatie, nl: de parkeergarage onder het Amphion.

Meer over: Concert in "zakformaat"

'nDrom 19

Op zaterdag 07 juli 2018

Wandelen met de stichting Eeuwig Erbarmen over de landgoederen Idink en Nibbelink.

Meer over: 'nDrom 19

Mondriaan in Stijl - Doetinchem

Op zondag 05 november 2017

Tweede uitvoering van het muziektheaterstuk 'Mondriaan in Stijl' in het Rietveldlyceum te Doetinchem om 14.30 uur.

Meer over: Mondriaan in Stijl - Doetinchem

Mondriaan in Stijl - Winterswijk

Op zondag 29 oktober 2017

Eerste uitvoering van het muziektheaterstuk 'Mondriaan in Stijl' in de Mondriaanzaal in theater De Storm in Winterswijk om 14.30 uur.

Meer over: Mondriaan in Stijl - Winterswijk

Met Hart en Ziel

Op zaterdag 19 november 2016

Bezielingsconcert Met Hart en Ziel i.s.m. Arte Duo in de Lambertikerk Zelhem om 20.00 uur

Meer over: Met Hart en Ziel

Het Kleine Holte Koor gaat vreemd

Op zaterdag 16 april 2016

Het Kleine Holte Koor lonkt over grenzen naar andere culturen. Het repertoire is Sefardisch, Jiddisch en Oost-Europees. Met medewerking van 'duo C-kwadraat' in de Dorpskerk te Hummelo

Meer over: Het Kleine Holte Koor gaat vreemd

Benefiet Concert

Op donderdag 17 december 2015

Benefiet Concert voor het Inloophuis Oude IJssel m.m.v. Brameth Brass in de Kapel te Doetinchem. Aanvang: 20.00 uur.

Meer over: Benefiet Concert

Kerstconcert

Op zaterdag 12 december 2015

Kerstconcert in de Gasthuiskerk Doesburg om 20.15 uur m.m.v. kamerkoor Canzonet en Brameth Brass.

Meer over: Kerstconcert

Noorderlicht

Op zaterdag 11 oktober 2014

Muziektheater met als thema de elementen water, vuur, aarde en lucht. M.m.v. bayanspeler Oleg Lysenko.

Meer over: Noorderlicht

Verhalenoogst XL

Op maandag 27 januari 2014

Miniconcert in Het Weerdje, Weerdjeshof 1, 7006 BG Doetinchem om 19.00 uur. Toegang gratis.

Meer over: Verhalenoogst XL

Gastoptreden Concert AGK Borculo

Op zondag 10 november 2013

Samen met het "AGK Borculo" wordt vanaf 15:00 een concert gegeven in de Joriskerk in Borculo.

Meer over: Gastoptreden Concert AGK Borculo

Workshop verhalen XL

Op zaterdag 09 november 2013

Niet openbare workshop

Meer over: Workshop verhalen XL

Nederlands Koor Festival

Op zaterdag 02 november 2013

Deelname aan de voorronde van het Nederlands Koor Festival editie 2013/2014. De voorronde wordt gehouden in de muziekschool in Doetinchem.

Meer over: Nederlands Koor Festival

3Korendag

Op zaterdag 01 juni 2013

Openbare repetitie van 10:00 tot 15:00 uur samen met Toonkunstkoor en Bachkoor. Locatie: Ontmoetingskerk, Meesterstraat 2 in Doetinchem.

Meer over: 3Korendag

Romantisch Concert in Vierakker

Op zondag 21 april 2013

Romantisch lenteconcert in de St. Wilibrorduskerk te Vierakker M.m.v. Flairplay uit Zutphen

Meer over: Romantisch Concert in Vierakker

Kerstconcert met Het Liemers mannenkoor

Op vrijdag 21 december 2012

Gastoptreden Kerstconcert Het Liemers Mannenkoor in de Catharinakerk te Doetinchem. Aanvang: 20.00 uur.

Meer over: Kerstconcert met Het Liemers mannenkoor

Najaarsconcert St. Martinuskerk in Gaanderen

Op zondag 25 november 2012

Najaarsconcert o.l.v. Dineke de Roo met religieuze en Oost-Europese volksmuziek in de St. Martinuskerk in Gaanderen. Aanvang 15.00 uur.

Meer over: Najaarsconcert St. Martinuskerk in Gaanderen

Misa Criolla

Op zaterdag 12 maart 2011

Deze Creoolse mis wordt tweemaal opgevoerd in de Catharinakerk in Doetinchem. M.m.v. de Chileense tenor Louis Olivia en instrumentalisten.

Meer over: Misa Criolla