Bestel het jubileumboek

Het Kleine Holte Koor bestaat 40 jaar. Alle aanleiding om mooie herinneringen aan concerten, projecten en bijzondere gelegenheden te delen. In de vorm van een jubileumboek, dat gepresenteerd wordt op zaterdag 6 april.

De initiatiefnemers van 40 jaar terug, leden van nu en toen en ooit en dirigenten droegen bij aan het jubileumboek van het Kleine Holte Koor. In woord en beeld komt een rijke historie vol afwisseling tot leven. Om te beginnen met het drukbezochte, alom gewaardeerde jubileumconcert Tijd Sluit Nooit Zijn Ogen van zaterdag 28 oktober 2023.

Verder komen de bakermat, projecten, concerten en bijzondere activiteiten ruim aan bod. De keus uit beeldmateriaal, leuke verhalen en mooie herinneringen was overweldigend.

Muziekliefhebbers, zangminnaars, leden en ooit-leden, familie en vrienden van het koor hebben natuurlijk wel belangstelling voor het jubileumboek 40 jaar Kleine Holte Koor. 

De officiële presentatie van het jubileumboek is op zaterdag 6 april om 13.30 uur, in de bibliotheek, locatie ’t Brewinc in Doetinchem.

Het programma:

  1. Een bijzonder woord van welkom
  2. Het Kleine Holte Koor zingt
  3. Presentatie van het jubileumboek door Tom Ruijfrok
  4. Uitreiking van het eerste exemplaar
  5. Het Kleine Holte Koor zingt opnieuw
  6. Afsluiting, met dank voor uw komst

Na afloop is er een samenzijn, met natuurlijk de mogelijkheid tot aanschaf van het jubileumboek. Komt allen!

Kun je niet aanwezig zijn bij de presentatie maar wil je toch het boek bestellen? Dan kan!
Maak dan €16,95 over naar bankrekening: NL08RABO0314385738 t.n.v. Kleine Holte Koor o.v.v. Jubileumboek.
Mail vervolgens naar Marieke Klein (klein.m@hotmail.com) dat je het boek betaald hebt. In overleg wordt het boek opgestuurd of kan worden opgehaald.
Vermeld je adres in de mail als je het boek opgestuurd wilt hebben.

Namens het hele koor,

de redactie