Het Koor

Onze dirigent

Rob Kaptein heeft er altijd van gedroomd dirigent te worden. Toen hij 17 was dirigeerde hij het Noord-Hollands JeugdOrkest met delen uit Mozarts Requiem. Sindsdien heeft hij veel koren en orkesten gedirigeerd. Zo trad hij met Delfts kamerkoor Delft Blue op in het voorprogramma van het Nederlands Kamerkoor.

Ondernemend en veelzijdig als hij is, heeft Kaptein al een bijzondere staat van dienst. Kaptein heeft momenteel diverse koren en orkesten, en een vocaal en een instrumentaal ensemble onder zijn hoede, die alle kennis hebben mogen maken met zijn talent en tomeloze energie.

Kaptein studeerde Koordirectie aan het Koninklijk Conservatorium bij Jos van Veldhoven en Jos Vermunt, en volgde Orkestdirectie bij Kenneth Montgomery, Lucas Vis en Alex Schillings.

Kaptein is een groot voorstander van uitvoeringen van klassiek werk die méér behelzen dan alleen het genieten van goede muziek op hoog niveau. Hij is initiatiefnemer van de Stichting voor Maatschappelijk Betrokken Klassieke Muziek (MBKM).

De zangers

Bestuurslid:  José Gudden

Bestuurslid:  Ben van de Pavert

Lid worden

Zingen is leuk, zingen maakt blij, houdt jong, is goed voor hart, longen én humeur. Samen zingen is dat alles in het kwadraat. Wij zijn op zoek naar mensen die dat met ons willen ervaren. Kom gerust een paar keer meedoen en kijk of het wat voor je is.
Wij zingen op maandagavond van van 20.00 tot 22.00 uur in de aula van het Panora Lyceum aan de Holterweg 121 in Doetinchem.

Wel graag even melden bij Brigitte Beving 0314 – 333 837

U kunt geheel vrijblijvend een aantal keren meezingen.